Verlaagd btw-tarief op schilderwerken in Antwerpen

Wanneer u renovatie of herstellingswerken laat uitvoeren aan uw privé-woning in Antwerpen kan dat aan het verlaagde 6% BTW-tarief (in plaats van 21%). Dit geldt ook voor schilder en behangwerken op voorwaarde dat uw woning ouder is dan 10 jaar. Kijk op de website van de Federale Overheidsdienst Financien voor de lijst van renovatiewerken, waarop het verlaagde btw-tarief van toepassing is.

dav

Schilderwerken

Bent u momenteel op zoek naar een ervaren schilder voor uw schilderwerken in Antwerpen uit te voeren? Schildersbedrijf Paint and more heeft een team van gedreven en ervaren vakmensen voor u klaar staan! Wij bieden kwalitatieve schilderwerken aan voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast kan u bij ons terecht voor kleuradvies op maat van uw project. Zo begeleiden wij u met het kiezen van de kleuren en materialen in zowel het schilder en behangwerk als in raamdecoratie. Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

dav

Buitenschilderwerken

De betere aanpak voor uw buitenschilderwerken kan u uiteraard vinden bij Schilderwerken Paint and more. Het visitekaartje van uw woning of gebouw is uiteraard de buitenkant, daarom begrijpen wij maar al te goed dat de buitenschilderwerken een belangrijke rol spelen bij het opfrissen van uw woning of gebouw. Wij werken allround en dat wil zeggen dat wij instaan voor het verven en opfrissen van gevels, poorten, ramen, deuren, tuinmeubels, tuinhuis, carports, hekken, enzovoorts.

Gyproc

Gyprocwerken

Wil je een nieuwe wand, tussenmuur of plafond plaatsen met gyproc? Of heb je een zolder in gedachte die je wil omtoveren tot een mooie nieuwe zolderkamer? Bij Schilderwerken Paint and more ben je aan het juiste adres voor het plaatsen van gyproc.

Tip: net zoals bij gewone muren en wanden is het bij gyproc ook mogelijk om ramen en deuren te voorzien. Gyproc is eenvoudig aan te passen en voorzien om openingen maken.

Wil je graag weten wat alle mogelijkheden zijn, interesse in onze aantrekkelijke prijzen en uitstekende service? Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte aan via onze offertepagina.

dav

Binnenschilderwerken

Schilderen van muren en plafonds zijn onze specialiteit, maar ook voor het schilderen van ramen, deuren, trappen, lijsten en mdf kan u uiteraard bij ons terecht. Wij houden rekening met de kleinste details bij al onze schilderwerken, zo werken we alles perfect af en laten we nadien alles netjes achter. Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze werken te garanderen, werken wij uitsluitend met kwalitatieve verf en materialen.

behangwerken

Behangwerken

U bent op zoek naar een eyecatcher in uw woning? Wij  bieden een groot assortiment wandbekleding aan in verschillende stijlen en kleuren, van klassiek en retro tot modern. Samen met u gaan we op zoek naar een geschikt behang voor uw project.

Voor veel mensen is het kiezen voor kleur echt moeilijk ook al zijn de witte en naturelle kleuren op zijn retour.

De boodschap is en blijft – durf en doorbreek het eentonige en soms saaie interieur maar blijf trouw aan jezelf – kies voor dat wat echt bij jou past en jouw persoonlijkheid naar voor brengt.

Raam2

Raamdecoratie

Uw ruimte is pas volledig af met een functionele, verfijnde raamdecoratie. Modern of klassiek, aan een rail of optrek systeem, alles is mogelijk.

Het geeft een meerwaarde aan uw woning en het bevordert de akoestiek in de ruimte welke niet te onderschatten is.

Om het totaalplaatje af te werken zorgen wij voor het advies, de opmeting en de plaatsing van uw raamdecoratie. Geheel naar uw wens op maat gemaakt en professioneel geplaatst.