Schilderwerken

Binnenschilderwerk

Paintandmore is zeer bekwaam in alle binnnenschilderwerken: van binnenmuren, plafonds en sierlijsten tot trappen, ramen en deuren. Wij stellen steeds zeer hogen eisen aan onze verven en materialen. Paintandmore garandeert ambachtelijk vakmanschap met een hoge graad van afwerking.

Buitenschilderwerk

Is uw woninggevel aan een opfrisbeurt toe? wij besteden extra aandacht aan de toestand van de ondergrond en de aard van afwerking. Van ramen, deuren en dakgoten tot het reinigen van gevels. Wij geven uw eigendom een frisse uitrstraling.

Decoratieve technieken

Ook onze ambachtelijke schildertechnieken zetten we graag letterlijk en figuurlijk in de verf. Ons professioneel team kan meerdere speciale verf- en decoratietechnieken toepassen. Wilt u graag een strakke betonlook, een zuiderse kalkstuc of een marmer look? Paintandmore bekijkt graag samen de mogelijkheden om uw interieur een tijdloze klasse en karakter te geven.

3 redenen waarom je voor ons moet kiezen

Ervaring

Reeds 2 generaties lang streven we er bij Paintandmore naar om u optimaal bij te staan in de zoektocht naar uw droominterieur. Wij leveren steeds stijlvol werk af en gaan veilig en verantwoord te werk.

Vakmanschap

Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid garanderen wij steeds de juiste aanpak voor zowel grote als kleine schilder- en decoratiewerken. Bovendien kunnen we meerdere speciale verf- en decoratietechnieken toepassen om zo uw dromen te realiseren.

Betrokkenheid

Een persoonlijke aanpak staat centraal. Enkel zo kunnen we voldoen aan uw verwachtingen.
Niet alleen de kwaliteit van het resultaat telt, ook de manier waarop dit tot stand komt is voor ons van groot belang. Met nauw overleg met de klant komen we tot een uitmuntend resultaat.